Εσηεα - ΕΣΗΕΑ: Να καταργηθεί το - Aπό τις 14.00 έως τις 18.00.

Η επίσημη ιστοσελίδα της ένωσις συντακτών ημερήσιων εφημερίδων αθηνών. Ο δημοσιογράφος του σκαϊ, καθώς και άλλοι συνάδελφοί του, είχαν παραπεμφθεί από το διοικητικό συμβούλιο της εσηεα για απεργοσπαστική . Την οριστική διαγραφή του άρη πορτοσάλτε για απεργοσπαστική δραστηριότητα αποφάσισε το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της εσηεα. Aπό τις 14.00 έως τις 18.00. Το διοικητικό συμβούλιο της εσηεα είχε αποφασίσει την παραπομπή συγκεκριμένων δημοσιογράφων στο πειθαρχικό συμβούλιο της ένωσης μετά από την .

Την οριστική διαγραφή του άρη πορτοσάλτε για απεργοσπαστική δραστηριότητα αποφάσισε το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της εσηεα. Εκλογές 2015 â€
Εκλογές 2015 â€" Ζωή from www.newsit.gr
Σκοπός του ιδρύματος είναι η ανάπτυξη δραστηριοτήτων που αφορούν, την εν γένει . Ο δημοσιογράφος του σκαϊ, καθώς και άλλοι συνάδελφοί του, είχαν παραπεμφθεί από το διοικητικό συμβούλιο της εσηεα για απεργοσπαστική . Το διοικητικό συμβούλιο της εσηεα είχε αποφασίσει την παραπομπή συγκεκριμένων δημοσιογράφων στο πειθαρχικό συμβούλιο της ένωσης μετά από την . Τη διαγραφή του δημοσιογράφου άρη πορτοσάλτε αποφάσισε το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της ένωσης ημερησίων εφημερίδων αθηνών (εσηεα), για . Aπό τις 14.00 έως τις 18.00. Τη διαγραφή επτά δημοσιογράφων αποφάσισε το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της εσηεα, καθώς δεν συμμετείχαν στην απεργία του κλάδου το . Οριστικά διαγράφτηκε από την εσηεα ο δημοσιογράφος άρης πορτοσάλτε για απεργοσπαστική δραστηριότητα. Η επίσημη ιστοσελίδα της ένωσις συντακτών ημερήσιων εφημερίδων αθηνών.

Οριστικά διαγράφτηκε από την εσηεα ο δημοσιογράφος άρης πορτοσάλτε για απεργοσπαστική δραστηριότητα.

Το διοικητικό συμβούλιο της εσηεα είχε αποφασίσει την παραπομπή συγκεκριμένων δημοσιογράφων στο πειθαρχικό συμβούλιο της ένωσης μετά από την . Τετράωρη στάση εργασίας την τετάρτη. Τη διαγραφή του δημοσιογράφου άρη πορτοσάλτε αποφάσισε το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της ένωσης ημερησίων εφημερίδων αθηνών (εσηεα), για . Το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της εσηεα αποφάσισε τη διαγραφή του άρη πορτοσάλτε και άλλων έξι δημοσιογράφων. Οριστικά διαγράφτηκε από την εσηεα ο δημοσιογράφος άρης πορτοσάλτε για απεργοσπαστική δραστηριότητα. Τη διαγραφή επτά δημοσιογράφων αποφάσισε το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της εσηεα, καθώς δεν συμμετείχαν στην απεργία του κλάδου το . Όσοι εργάζονται υπερωριακά έχουν το απόλυτο δικαίωμα να . Ο δημοσιογράφος του σκαϊ, καθώς και άλλοι συνάδελφοί του, είχαν παραπεμφθεί από το διοικητικό συμβούλιο της εσηεα για απεργοσπαστική . Η επίσημη ιστοσελίδα της ένωσις συντακτών ημερήσιων εφημερίδων αθηνών. Την οριστική διαγραφή του άρη πορτοσάλτε για απεργοσπαστική δραστηριότητα αποφάσισε το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της εσηεα. Σκοπός του ιδρύματος είναι η ανάπτυξη δραστηριοτήτων που αφορούν, την εν γένει . Aπό τις 14.00 έως τις 18.00. Της εσηεα της 30ης οκτωβρίου 1998, προεδρεύοντος του αριστείδη μανωλάκου.

Όσοι εργάζονται υπερωριακά έχουν το απόλυτο δικαίωμα να . Aπό τις 14.00 έως τις 18.00. Τη διαγραφή του δημοσιογράφου άρη πορτοσάλτε αποφάσισε το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της ένωσης ημερησίων εφημερίδων αθηνών (εσηεα), για . Της εσηεα της 30ης οκτωβρίου 1998, προεδρεύοντος του αριστείδη μανωλάκου. Οριστικά διαγράφτηκε από την εσηεα ο δημοσιογράφος άρης πορτοσάλτε για απεργοσπαστική δραστηριότητα.

Οριστικά διαγράφτηκε από την εσηεα ο δημοσιογράφος άρης πορτοσάλτε για απεργοσπαστική δραστηριότητα. Το οδοιπορικό μιας γενιάς :: left.gr
Το οδοιπορικό μιας γενιάς :: left.gr from left.gr
Aπό τις 14.00 έως τις 18.00. Τετράωρη στάση εργασίας την τετάρτη. Την οριστική διαγραφή του άρη πορτοσάλτε για απεργοσπαστική δραστηριότητα αποφάσισε το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της εσηεα. Της εσηεα της 30ης οκτωβρίου 1998, προεδρεύοντος του αριστείδη μανωλάκου. Τη διαγραφή του δημοσιογράφου άρη πορτοσάλτε αποφάσισε το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της ένωσης ημερησίων εφημερίδων αθηνών (εσηεα), για . Το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της εσηεα αποφάσισε τη διαγραφή του άρη πορτοσάλτε και άλλων έξι δημοσιογράφων. Οριστικά διαγράφτηκε από την εσηεα ο δημοσιογράφος άρης πορτοσάλτε για απεργοσπαστική δραστηριότητα. Η επίσημη ιστοσελίδα της ένωσις συντακτών ημερήσιων εφημερίδων αθηνών.

Το διοικητικό συμβούλιο της εσηεα είχε αποφασίσει την παραπομπή συγκεκριμένων δημοσιογράφων στο πειθαρχικό συμβούλιο της ένωσης μετά από την .

Της εσηεα της 30ης οκτωβρίου 1998, προεδρεύοντος του αριστείδη μανωλάκου. Ο δημοσιογράφος του σκαϊ, καθώς και άλλοι συνάδελφοί του, είχαν παραπεμφθεί από το διοικητικό συμβούλιο της εσηεα για απεργοσπαστική . Σκοπός του ιδρύματος είναι η ανάπτυξη δραστηριοτήτων που αφορούν, την εν γένει . Τετράωρη στάση εργασίας την τετάρτη. Το διοικητικό συμβούλιο της εσηεα είχε αποφασίσει την παραπομπή συγκεκριμένων δημοσιογράφων στο πειθαρχικό συμβούλιο της ένωσης μετά από την . Οριστικά διαγράφτηκε από την εσηεα ο δημοσιογράφος άρης πορτοσάλτε για απεργοσπαστική δραστηριότητα. Την οριστική διαγραφή του άρη πορτοσάλτε για απεργοσπαστική δραστηριότητα αποφάσισε το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της εσηεα. Τη διαγραφή επτά δημοσιογράφων αποφάσισε το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της εσηεα, καθώς δεν συμμετείχαν στην απεργία του κλάδου το . Η επίσημη ιστοσελίδα της ένωσις συντακτών ημερήσιων εφημερίδων αθηνών. Όσοι εργάζονται υπερωριακά έχουν το απόλυτο δικαίωμα να . Το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της εσηεα αποφάσισε τη διαγραφή του άρη πορτοσάλτε και άλλων έξι δημοσιογράφων. Aπό τις 14.00 έως τις 18.00. Τη διαγραφή του δημοσιογράφου άρη πορτοσάλτε αποφάσισε το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της ένωσης ημερησίων εφημερίδων αθηνών (εσηεα), για .

Τη διαγραφή επτά δημοσιογράφων αποφάσισε το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της εσηεα, καθώς δεν συμμετείχαν στην απεργία του κλάδου το . Τετράωρη στάση εργασίας την τετάρτη. Οριστικά διαγράφτηκε από την εσηεα ο δημοσιογράφος άρης πορτοσάλτε για απεργοσπαστική δραστηριότητα. Όσοι εργάζονται υπερωριακά έχουν το απόλυτο δικαίωμα να . Τη διαγραφή του δημοσιογράφου άρη πορτοσάλτε αποφάσισε το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της ένωσης ημερησίων εφημερίδων αθηνών (εσηεα), για .

Aπό τις 14.00 έως τις 18.00. "Πυρά" και από Τζανακόπουλο
"Πυρά" και από Τζανακόπουλο from thefaq.gr
Οριστικά διαγράφτηκε από την εσηεα ο δημοσιογράφος άρης πορτοσάλτε για απεργοσπαστική δραστηριότητα. Ο δημοσιογράφος του σκαϊ, καθώς και άλλοι συνάδελφοί του, είχαν παραπεμφθεί από το διοικητικό συμβούλιο της εσηεα για απεργοσπαστική . Το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της εσηεα αποφάσισε τη διαγραφή του άρη πορτοσάλτε και άλλων έξι δημοσιογράφων. Aπό τις 14.00 έως τις 18.00. Τη διαγραφή του δημοσιογράφου άρη πορτοσάλτε αποφάσισε το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της ένωσης ημερησίων εφημερίδων αθηνών (εσηεα), για . Το διοικητικό συμβούλιο της εσηεα είχε αποφασίσει την παραπομπή συγκεκριμένων δημοσιογράφων στο πειθαρχικό συμβούλιο της ένωσης μετά από την . Της εσηεα της 30ης οκτωβρίου 1998, προεδρεύοντος του αριστείδη μανωλάκου. Τη διαγραφή επτά δημοσιογράφων αποφάσισε το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της εσηεα, καθώς δεν συμμετείχαν στην απεργία του κλάδου το .

Όσοι εργάζονται υπερωριακά έχουν το απόλυτο δικαίωμα να .

Σκοπός του ιδρύματος είναι η ανάπτυξη δραστηριοτήτων που αφορούν, την εν γένει . Την οριστική διαγραφή του άρη πορτοσάλτε για απεργοσπαστική δραστηριότητα αποφάσισε το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της εσηεα. Τη διαγραφή επτά δημοσιογράφων αποφάσισε το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της εσηεα, καθώς δεν συμμετείχαν στην απεργία του κλάδου το . Τετράωρη στάση εργασίας την τετάρτη. Το διοικητικό συμβούλιο της εσηεα είχε αποφασίσει την παραπομπή συγκεκριμένων δημοσιογράφων στο πειθαρχικό συμβούλιο της ένωσης μετά από την . Το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της εσηεα αποφάσισε τη διαγραφή του άρη πορτοσάλτε και άλλων έξι δημοσιογράφων. Όσοι εργάζονται υπερωριακά έχουν το απόλυτο δικαίωμα να . Aπό τις 14.00 έως τις 18.00. Η επίσημη ιστοσελίδα της ένωσις συντακτών ημερήσιων εφημερίδων αθηνών. Της εσηεα της 30ης οκτωβρίου 1998, προεδρεύοντος του αριστείδη μανωλάκου. Ο δημοσιογράφος του σκαϊ, καθώς και άλλοι συνάδελφοί του, είχαν παραπεμφθεί από το διοικητικό συμβούλιο της εσηεα για απεργοσπαστική . Οριστικά διαγράφτηκε από την εσηεα ο δημοσιογράφος άρης πορτοσάλτε για απεργοσπαστική δραστηριότητα. Τη διαγραφή του δημοσιογράφου άρη πορτοσάλτε αποφάσισε το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της ένωσης ημερησίων εφημερίδων αθηνών (εσηεα), για .

Εσηεα - ΕΣΗΕÎ': Να καταργηθεί το - Aπό τις 14.00 έως τις 18.00.. Όσοι εργάζονται υπερωριακά έχουν το απόλυτο δικαίωμα να . Της εσηεα της 30ης οκτωβρίου 1998, προεδρεύοντος του αριστείδη μανωλάκου. Το διοικητικό συμβούλιο της εσηεα είχε αποφασίσει την παραπομπή συγκεκριμένων δημοσιογράφων στο πειθαρχικό συμβούλιο της ένωσης μετά από την . Σκοπός του ιδρύματος είναι η ανάπτυξη δραστηριοτήτων που αφορούν, την εν γένει . Την οριστική διαγραφή του άρη πορτοσάλτε για απεργοσπαστική δραστηριότητα αποφάσισε το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της εσηεα.